בויאר בהתחדשות!

יוצאים לקמפיין מימון המונים לטובת שיפוץ מרחבי בית הספר והפנימייה כדי שנוכל לבנות יחד את הדור הבא של המצוינות.

בימים הקרובים אנחנו יוצאים בקמפיין מימון המונים לטובת שיפוץ מרחבי בית הספר והפנימייה.

כבר למעלה מ-50 שנה שתיכון ופנימית בויאר משנים את חייהם של אלפי נערים ונערות מהפריפריה החברתית והגאוגרפית, ומציידים אותם בארגז הכלים הטוב ביותר כדי להתמודד עם אתגרי העתיד.

בבויאר מפתחים שיטות למידה חדשניות, מפעילים יוזמות חינוכיות פורצות דרך, משכללים יצירתיות, מעודדים מעורבות חברתית ומנהיגות, ומדברים מצוינות.

נוכל בביטחון גמור לומר כי בבויאר מקדימים את המחר בכל מובן אפשרי, אבל, לצערנו, אי אפשר לומר זאת על מבנה הקמפוס. כאן הזמן עצר מלכת: אותן כיתות משנות ה-60, אותם אמצעים וכמעט אותם המרחבים.

כדי להמשיך את סיפור ההצלחה של המצוינות הלימודית, החברתית והערכית של בויאר, אנחנו חייבים את העזרה שלכם.
הקמפיין מתקיים באמצעות הפלטפורה של חברת צ'רידי. ניתן לקרוא ולתרום בקישור הבא >>

מוזמנות ומוזמנים לערב השקת הקמפיין ב-8.11.22 בשעה 20:00 בזום בהנחיית שמעון פרנס, בוגר מחזור ט' של בית הספר. אנא הירשמו למפגש הזום בקישור הבא >>

ביחד נצליח לבנות את העתיד ולהמשיך להוביל את בויאר למצוינות מתוך הוקרה על העבר ומבט אל העתיד.